Logo SCM Books

Welkom bij SCMbook

Deze webshop is opgezet voor de online verkoop van boeken over inkoop, logistiek en supply chain management. Vandaar de titel SCMbook. Als auteurs hebben we de mogelijkheid u deze boeken te leveren via een korte weg van producent naar klant.
Daarom kunnen we aantrekkelijke tarieven berekenen voor deze boeken.
De boeken worden op basis van printing on demand geleverd. Van de meeste boeken is er een beperkte voorraad direct leverbaar. Daardoor kunnen we de kosten laag houden, wat u direct voordeel oplevert. Het klantenorderontkoppelpunt (KOOP) ligt bij ons vlak voor de aflevering. Daarom zijn we ook zo flexibel qua snelheid van leveren. Bij een grotere afname wordt het boek zelfs speciaal voor u gedrukt. Boekhandels kunnen het boek ook bij ons bestellen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Zij kunnen direct contact opnemen met Hessel Visser via info@hesselvisser.nl of 078 673 73 56.
We hebben drie boeken beschikbaar in het Nederlands en het Engels. De rechten van deze boeken zijn bij de auteurs van deze boeken. Bij grotere afnames kunnen er ook specifieke boeken samengesteld worden uit de ons beschikbare teksten. Ook kunnen we er voor zorgen dat omslagen op maat gemaakt worden. Kortom wees welkom bij SCMbook en maak uw keuze. Klik op onderstaand boek om verder te gaan met uw bestelling.

Uitgeverij HesselVisserBV
Hessel Visser
Smidsweg 7A
3295 BT `s-GRAVENDEEL
Tel.   078 673 73 56
Mob. 06 55 10 87 15 

Logistics: Principles and Practice boek
Logistics: Principles and Practice boek
European Distribution and Supply Chain Logistics boek
European Distribution and Supply Chain Logistics boek
Winnen met Logistiek boek
Winnen met logistiek boek